Top 3: De Mannequin Challenge

Ivo Mollemans | 16 november 2016
video

Mannequin Challenge

De mannequin challenge is een gigantische hype. Voorheen deden we al bericht over wat de challenge precies inhoudt en daarbij stonden al een hoop video’s van artiesten die hem ook deden. Intussen zijn er nog veel meer bekende personen bijgekomen die de challenge aangingen. Er is nu daarom wel een top samen te stellen van de meest geslaagde mannequin challenges in de dance scene. 

De beste mannequin challenges 

We beginnen dan ook maar meteen met misschien wel de grootste tot nu toe. Marshmello besloot om de uitdaging aan te gaan tijdens een van zijn shows in Los Angeles deed hij dit samen met een uitverkochte Shrine Expo Hall. Het leverde dan ook best gekke beelden op om zo’n gigantische zaal te zien vol met mensen die stil staan.

LEES OOK: The Prophet werkt samen met House of DJ’s

Marshmello schopt het heel ver als het gaat om grootste mannequin challenge in de dance scene. 3LAU mengde zich ook in de strijd en leverde de volgende video die op zijn zachts gezegd concurrerend is met die van de wit gemaskerde dj. 

Ook Frequencerz leek het een vet idee om de mannequin challenge uit te voeren. Niet tijdens een show, maar juist tijdens een fotoshoot. Ze waren bij ons op het Partyscene HQ aanwezig waar we tijdens de lunch de volgende mannequin challenge maakten. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws