Patrick Topping maakt bijzondere tour door Leeds

Rick Francissen | 30 november 2016
video

Patrick Topping

Het lijkt tegenwoordig steeds normaler, een feestje in een winkel. Ook de Britse house dj Patrick Topping doet mee aan de trend. Hij treed met een pub crawl door Leeds namelijk op in de vreemdste locaties waaronder een verkleedwinkel. In samenwerking met (club) Mint is de mini tour opgezet. Dat na vier stops het einde is bij Club Mint is daarom niet geheel verbazingwekkend.  

Patrick Topping in Leeds

Patrick Topping is in de afgelopen jaren van onbekende dj tot internationaal talent uitgegroeid. Hij draaide niet alleen in de bekendste clubs, maar ook op festivals als Tomorrowland, Creamfields en Stereosonic.

Om zover te komen heeft hij een groot aantal tracks weten uit te brengen die hij uitbracht op labels als Hot Creations en Truesoul. Naast eigen tracks waarvan ‘Forget’ duidelijk de populairste is, maakte hij ook een groot aantal remixes voor artiesten als Matador, Coyu, Edu Imbernon en wAFF. Hiermee heeft hij zich een plek in de (tech)house scene weten te verwerven.

Zijn populariteit blijft niet onopgemerkt zo blijkt tijdens de pub crawl in Leeds. Je hoort een aantal heerlijke tracks voorbij komen en ziet hoe een drukke dag er aan toe gaat voor een dj als Patrick Topping. De Britse cultuur komt ook mooi naar voren. Kortom 7 minuten genieten!  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws