Recap: The Chainsmokers door Europa

Ivo Mollemans | 1 december 2016
video

Het Amerikaanse duo The Chainsmokers heeft in hun thuisland gigantische successen geboekt met hun tracks. Ook hun liveshows worden daar drukbezocht en overal waar ze komen raken de clubs uitverkocht. Het succes is echter niet beperkt binnen de grenzen van hun thuisland. Ook in andere delen van de wereld worden hun tracks dagelijks gedraaid en met name in Europa zijn ze populair.

The Chainsmokers in Europa

Daarom besloten ze om een tour door Europa te houden. Ze gingen hierbij langs onder andere Frankrijk, Italië, Spanje en natuurlijk waren ze ook in Nederland. Tijdens het Amsterdam Dance Event traden ze op bij het Amsterdam Music Festival en ook een eigen solo show in Paradiso kon er nog wel bij. Ze werden tijdens de tour vergezeld door mensen van hun team, vrienden en een hoop fans die er lang op hebben gewacht totdat het duo weer eens in Europa zou zijn.

LEES OOK: Headhunterz uploadt nieuwe vlog gewijd aan Project One

Van optredens met Phoebe Ryan tot toffe backstage beelden en schreeuwende fans: het zit allemaal in de 28e vlog van The Chainsmokers. Kijk de vlog van 11 minuten zelf hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws