Justice lanceert video clip voor ‘Fire’

Ivo Mollemans | 3 december 2016
video

Na jaren stilte is Justice eindelijk weer terug en dat doen ze goed. Vorige week dropte hun volledig nieuwe album ‘Woman’ waarmee ze een ode brengen aan de vrouw. Ondanks dat het lang geleden is sinds ze nieuwe muziek uitbrachten weten ze toch heel goed hun oude geluid weer perfect op te pakken en in een nieuw jasje te steken.

Justice – Woman

Het is dan ook niet verassend dat het album goed ontvangen en beoordeeld wordt. Ieder nummer is uniek en weet een eigen plaats te veroveren op het album. Het album bestaat uit 10 tracks in totaal en met een speelduur van bijna een uur hoef je je niet te vervelen als je ernaar luistert. Het hele album straalt alleen maar positiviteit uit en reken maar dat dit een klassieker gaat worden.

LEES OOK: Porter Robinson en Madeon geven duidelijkheid over samenwerking

Fire

Natuurlijk laten de heren het niet enkel bij een nieuw album, maar komen ze ook met extra dingen rondom de tracks ervan. Eerst lanceerden ze al een videoclip voor de track ‘RANDY’ en nu is er ook eentje voor het nummer ‘Fire’. De track begint meteen met een catchy intro en weet een goede sfeer neer te zetten in de rest van het nummer. Ook de bijbehorende videoclip is erg interessant. Hij neemt je mee terug in de tijd naar toen Justice wellicht op hun hoogtepunt was. Oude auto’s en een kledingstijl die nu echt niet meer kan zorgen ervoor dat je als kijker de nostalgie van de vorige eeuw opnieuw ervaart.

Kijk de video hieronder en zeg nou zelf: hij past perfect bij het imago van Justice.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws