Kijken: Adembenemende beelden van deadmau5’s Cube 2.1

Ivo Mollemans | 19 december 2016
video

De Canadese top dj Deadmau5 gaat momenteel weer gigantisch hard. Zijn album is niet lang geleden uitgekomen en ook al is hij zelf niet helemaal tevreden met het eindresultaat, toch zien zijn fans het als een product van topkwaliteit. Natuurlijk horen er bij zo’n berg aan nieuw materiaal ook nieuwe beelden voor zijn shows.

De show van Deadmau5

Wie deadmau5 al eens live heeft gezien zal zijn podium zeker herkennen. Het gevaarte heet ‘The Cube’ en er wordt geen afstand van gedaan voor zijn nieuwe show. Sterker nog, het systeem ondergaat een hele upgrade. Niet alleen is het bouwwerk een stuk groter geworden dan voorheen, het kan ook nog eens bewegen en is in staat tot het projecteren van de meest sicke visuals die je ooit zal zien bij een show.

LEES OOK: Tundra presenteert zeer indrukwekkende lasershow

Achter de schermen

In een video is vastgelegd hoe het productieproces er ongeveer aan toeging. Er wordt een exclusief kijkje in de technische keuken gegeven en hierbij wordt ingezoomd op zo’n beetje alle aspecten van de show. Het licht, de nieuwe mau5heads die Deadmau5 zal dragen op het podium en natuurlijk ook de Cube zelf. De track die daarbij te horen is heet ‘Let Go’ en is afkomstig van zijn nieuwe album.

De nieuwe Cube gaat ingezet worden bij zijn tour door Amerika die eind maart van start gaat en tot eind mei doorgaat.

Kijk de video hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws