Martin Garrix in tranen van geluk

Rick Francissen | 27 december 2016
video

Martin Garrix

De Martin Garrix show is alweer enige tijd aan de gang. Je volgt hiermee Martin Garrix in zijn dagelijkse leven. Ook laat Martijn zijn hoogte- en dieptepunten zien in de show. De zesde aflevering staat vol hoogtepunten waardoor er op een gegeven moment zelfs tranen van geluk ontstaan.

The Martin Garrix Show Episode 6

De show start wanneer Martin Garrix in hartje New York onderweg is naar de Jimmy Fallon show. Hij gaat hier samen met Bebe Rexha hun track ‘In The Name Of Love’ op een speciale manier opvoeren. Bebe Rexha is er behoorlijk zeuwachtig onder, zo blijkt wanneer Martijn haar op komt zoeken bij de kleedkamers.

Ook worden de opnames van Marin Garrix zijn Hot Wings Challenge in beeld gebracht. De video waarin hij probeert de heetste Hot Wings te eten is geniaal, maar de manier waarop de show is opgenomen met vrienden die ook een hapje van kip proberen levert geweldige beelden op.

Amsterdam Dance Event

Nadat Martijn ook nog zijn nieuwe management bij Sony heeft ontmoet en alle grote radiozenders van de VS bezocht heeft is het weer tijd om naar Amsterdam te gaan. Hier speelt het grootste deel van de mini-docu, want dat is het eindelijk wel, zich af.

In beeld komt de masterclass die hij geeft, de pop-up store die een onwaarschijnlijke hoeveelheid mensen aantrekt, de uitreiking van zijn nummer-1 award in de DJ Top 100, zijn eigen show in de RAI, het project waarin hij zeven gratis tracks weggeeft aan zijn fans én het moment waarop al zijn vrienden en familie samenkomen. Met name dat laatste moment is erg waardevol voor Martin Garrix.

Maar zelfs bij deze enorme opsomming van geweldige gebeurtenissen houdt het niet op voor Martijn dit jaar. Ook treed hij samen met Bebe Rexha live op bij de EMAs in Rotterdam waar hij ook nog eens twee MTV Awards in de macht sleept.

Ook Marin Garrix beseft zelf dat het een bizarre prestatie is. Hij bedankt zijn fans en hele team dan ook aan het einde van de video. Het grote geheim achter Martin zijn succes? Check daarvoor de video zelf!

Powered bij
Aanbevolen voor jou:
Jägermeister geeft toffe trips naar Berlijn weg aan persone...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws