Kijken: De videoclip van Marshmello's 'Summer'

Thomas Keulemans | 10 januari 2017
video

Geheel onverwachts heeft Marshmello gisteren een videoclip uitgebracht van zijn track 'Summer', een plaat die al in mei 2015 uitkwam! Een vreemde move van de gemaskerde future house-, future bass- en trap-producer, want niet alleen is 'Summer' dus al ruim anderhalf jaar oud, het is momenteel ook nog eens hartje winter!

Videoclip voor Marshmello's 'Summer'

Ach, misschien is het ook wel helemaal niet zo vreemd, we zijn immers wel wat gewend van Marshmello. Zijn outfit, met die enorme witte emmer als masker, is natuurlijk al opzienbarend genoeg. Nog altijd heeft Dotcom niet officieel bekend gemaakt dat híj het is die schuilgaat achter het Marshmello masker, maar er is eigenlijk geen twijfel meer mogelijk. Hoe dan ook, 'Summer' is een lekkere plaat die ons doet verlangen naar het einde van de winter.

Lele Pons in videoclip van Marshmello

In de clip van 'Summer' zien we Marshmello in een wit polo-shirtje naar zijn werk gaan bij een rollerskatebaan, waar een nerdy, maar toch schattig meisje diepe indruk op hem maakt. Het meisje is Lele Pons, een Venezulaanse schone die in haar thuisland een bekende internet personality is. Daarnaast verschijnt ook de Amerikaanse comedy acteur Nathan Barnatt kort in de video om het geheel nog een beetje extra op te leuken. En met succes, want de toffe clip is een goede reden om 'Summer', met sneeuw in aantocht later deze week, weer eens te horen en te bekijken.

LEES OOK: Deadmau5 haalt opnieuw uit naar Marshmello

Marshmello heeft overigens niet bekend gemaakt waarom hij nu pas met de videoclip van 'Summer' komt.

Beeld via Facebook-pagina Marshmello

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws