Kygo blikt terug op fenomenaal 2016

Ivo Mollemans | 11 januari 2017
video

Sinds het jaar voorbij is zijn er backstage beelden in overvloed. Deze backstage beelden zijn vooral afkomstig uit de vele recap video’s van artiesten waarin zijn de fans meenemen naar een aantal van hun meest memorabele momenten die vastgelegd zijn uit 2016. Eerder al zagen we een recap van Marshmello en ook eentje van Boys Noize, maar natuurlijk zijn er nog veel meer recap video’s te vinden op het internet.

Het 2016 van Kygo

Zo ook die van tropical house dj en producer Kygo. Voor hem was 2016 zonder twijfel een van de speciaalste jaren uit zijn carrière. Dit zal met name komen door het uitbrengen van zijn debuutalbum ‘Cloud Nine’, het opstarten van zijn eigen kledinglijn en zijn vele shows waarvan de meest noemenswaardige toch wel zijn optreden tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen is. Daarnaast heeft hij ook nog eens een eigen festival gehouden wat gelijknamig is aan zijn album. Dit festival vond in augustus plaats.

LEES OOK: Mike Williams verrast met eigen vlog, radioshow en nieuwe single!

De toekomst

Hij zal 2017 vast en zeker met een goed gevoel zijn ingegaan en laten we hopen dat hij dit jaar net zo hard doorgaat met het maken van muziek als hij dat vorig jaar deed. In de recap video neemt Kygo de tijd om zijn fans en iedereen om hem heen die hem gesteund heeft te bedanken. De video is dan ook ingesproken door Kygo zelf.

Bekijk Kygo’s recap van 2016 hieronder:

Powered bij
Aanbevolen voor jou:
Jägermeister geeft toffe trips naar Berlijn weg aan persone...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws