Dillon Francis trollt David Guetta en The Bachelor

Ivo Mollemans | 15 januari 2017
video

Het internet staat vol met humoristische dingen en iemand die ook aan die catalogus toevoegt is Dillon Francis. De dj en producer houdt er wel van om mensen in de maling te nemen en dat doet hij op verschillende manieren. Via Snapchat is hij regelmatig bezig met dingen die niet gerelateerd zijn aan muziek en hopelijk houdt hij daar niet mee op.

The Bachelor

Laatst plaatste hij nog een serie Snaps op zijn verhaal waarin hij op zijn eigen wijze commentaar geeft op de populaire tv-serie ‘The Bachelor’. In de realityserie is het de bedoeling dat een vrijgezelle man uit een groep van 25 vrouwen uiteindelijk een echtgenote kiest. Dillon kan er met zijn hoofd niet bij dat mensen deelnemen aan de show en liet dat graag merken op Snapchat. Met een veel te luide stem geeft hij commentaar op de serie die op dat moment op tv te zien is. Zinnen als ‘You might as well get married off of a dating app,’ en ‘Oh my god this show is a piece of shit, man, I just found out they don’t even get fuckin’ married on this show, they only get engaged,’ komen allemaal voorbij. Bekijk zijn Snapchat verhaal hieronder:

LEES OOK: Chainsmokers trappen Wynn Residency op geweldige wijze af 

Dillon trollt David Guetta

Ook andere beroemde mensen zijn niet veilig voor het commentaar van Dillon Francis. Laatst plaatste David Guetta onderstaand filmpje op Instagram en Dillon ziet het nut van het ruim 40 seconden lang durende filmpje niet in. Omdat hij het niet kon laten besloot hij de video maar te editen voor David door ‘Black Beatles’ van Rae Sremmurd eraan toe te voegen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws