Kijken: Skrillex terug bij zijn eerste band

Ivo Mollemans | 13 februari 2017
video

Skrillex is ooit begonnen met het luisteren en maken van metal en dat is te horen in zijn producties. Hij kiest vaak voor de hardere kant van de muziek en de daarbij behorende geluiden. Dat hij de laatste jaren alleen maar elektronische muziek uit heeft gebracht betekent echter niet dat hij geen liefde voor metal en hard rock meer in zich heeft.

Make War

Sterker nog, hij bracht laatst een nummer uit met zijn oude band From First To Last. Hiervan was hij ooit de zanger, maar vanwege stemproblemen was hij gedwongen daarmee te moeten stoppen. Dit was ook het moment dat hij zich ging focussen op elektronische muziek, maar het lijkt erop dat hij terug wil naar waar zijn muziekcarrière ooit begon.

LEES OOK: Check hier alle info over het ACLU benefiet concert van Zedd

Skrillex terug bij zijn oude band?

Eerder al verscheen er een video online die er in zekere mate op hintte dat Sonny Moore (tijdelijk) stopt met Skrillex en dat hij een andere kant uit gaat. Dat hij meer dingen met zijn oude band wil doen werd helemaal duidelijk toen hij een video uploadde van een optreden waarin hij samen met From First To Last op een podium staat. Hierin neemt hij wederom de rol van zanger op zich en het is gek om de stem van Skrillex in deze setting te horen en niet op de mainstage van een festival waar hij achter de decks staat.

Hoe je het went of keert, het optreden van de band is, in elk geval deels, het kijken waard. Het is niet de manier waarop fans van Skrillex hem misschien het liefst zien, maar zolang hij er gelukkig van wordt zullen de fans dat ook moeten zijn. Check de video hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws