Achter de schermen bij een muziekvideo van Martin Garrix

Ivo Mollemans | 21 februari 2017
video

Martin Garrix bracht zijn laatste single ‘Scared To Be Lonely’ samen met Dua Lipa al een tijdje terug uit. Het nummer wordt inmiddels door zo’n beetje elk groot radiostation gedraaid en staat in menig afspeellijst op Spotify en andere streamingsdiensten. Dit is het vervolg op ‘In The Name Of Love’ en dat is goed te horen aan de sound van het nummer.

Martin Garrix komt met een cadeautje

En natuurlijk hoort daar ook een videoclip bij. Die clip is ook alweer een tijdje uit, maar Martin besloot zijn fans wat extra’s te geven. Het is geen extra lyric video en ook geen VIP edit, maar een behind the scenes video van het maken van de officiële video. Het is leuke toevoeging en het zijn zeker niet alleen zijn fans die dit kunnen waarderen.

LEES OOK: Shapov drop keiharde 'Four Corners' EP op Axtone 

De regisseur van de video, Blake Claridge, vertelde het volgende over hoe de video tot stand is gekomen en wat het verhaal erachter is:

‘It’s just kind of portraying these little moments where, if you’re in doubt of staying in a relationship, or leaving a relationship, it’s just these little flirting moments that you get before and after. What I’d like to do is that when someone sees this video, they’ll see it as something slightly different and hopefully appreciate the music in a different way.’

Het origineel heeft inmiddels meer dan 38 miljoen views de behind the scenes bijna 1 miljoen. Kijk de video hieronder zodat ook deze net zo populair wordt als de officiële video:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws