Kijken: 8 uur lang synthesizers bespelen voor ACLU

Ivo Mollemans | 9 maart 2017
video

In actie voor ACLU

Wij hebben al meerdere malen geschreven het benefietconcert van Zedd die geld inzamelde voor ACLU. Maar hij is niet de enige die de organisatie steunt. Er is nu ook een groep jongens die een wel hele speciale marathon houdt om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

ACLU’ staat voor ‘American Civil Liberties Union’ en is in Amerika een nationale organisatie die zich inzet voor de rechten van individuen. Zij houden zich voornamelijk bezig met politieke zaken en ze willen ervoor zorgen dat Amerikanen de informatie krijgen waar zij recht op hebben. Zo weten ook zij weten wat er precies in hun land speelt.

Lees ook: 'Laidback Luke doet mee aan WK kungfu'

8 uur aan synthesizers

Meesters op de synthesizer, Suzanne Kraft en Nederlands duo Juju & Jordash hebben zich acht uur lang in een kamer opgesloten vol met synthesizers. Op die manier hopen ze zoveel mogelijk aandacht te creëren voor ACLU. Deze vond plaats in Amsterdam en werd live uitgezonden via het Amsterdamse Red Light Radio. Mocht je een deel van de stream, vol met dromerige en zweverige synths gemist hebben? Dan kan je een deel hieronder een deel terugluisteren. Voor meer informatie over de marathonactie kun je hier terecht. 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws