Win The Devil Inside op DVD

frank | 1 juli 2012
win




The Devil Inside
is het pakkende verhaal over de geheime wereld van exorcisme en een vrouw die strijdt tegen het pure kwaad. Deze angstaanjagende film is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en vanaf nu verkrijgbaar op dvd en Blu-ray.  
 
In 1989 bekende Maria Rossi aan hulpverleners in een noodoproep de brute moord op drie mensen. Twintig jaar later probeert haar dochter Isabella (Fernanda Andrade) te begrijpen wat er die nacht daadwerkelijk is gebeurd. Ze reist af naar het Centrino Hospital, een psychiatrisch ziekenhuis voor criminelen in Italië, waar haar moeder opgesloten zit. Wanneer Isabella via onconventionele methoden, met de hulp van twee jonge mannen, haar moeder probeert te genezen, ontdekken ze de gruwelijke waarheid. Nu moet Isabella het pure kwaad onder ogen zien of haar ziel verliezen. The Devil Inside is een intense angstaanjagende film over de eeuwenoude geheimen rondom de waarheid over duivelse bezetenheid.
 
Te winnen bij Partyscene deze angstaanjagende film op dvd. The Devil Inside op dvd wordt ter beschikking gesteld door Universal Pictures Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws