Win American Pie: Reunion op DVD en Blu-ray

frank | 10 september 2012
win



Zomer 1999. In de film American Pie halen vier jongens uit een klein stadje in Michigan de gekste toeren uit om een maagdelijkheid te verliezen voordat het schooljaar is afgelopen. Het eindbal is in zicht en ze beloven elkaar allemaal voor het eindbal ontmaagd te zijn. De film was een groot succes en zette de standaard voor Amerikaanse tienerfilm. Er kwamen twee succelsvolle vervolgen American Pie 2 uit 2001 en American Pie: The Wedding uit 2003.
 
Nu is er het vierde en laatste deel van deze geweldig leuke serie American Pie: Reunion Meer dan tien jaar later keren de voormalige tieners allemaal naar East Great Falls terug voor een middelbare schoolreünie. Tijdens dit ene, langverwachte weekend ontdekken ze wat er veranderd is, wie nog steeds zichzelf is en dat tijd en afstand geen afbreuk doen aan échte vriendschap.
 
Te winnen bij Partyscene deze hilarische film op dvd en Blu-ray met de volgende extra’s: Unrated Deleted Scenes and Outtakes, Casting Tapes, Extended Scenes, The “Reunion” Reunion, The Best of Biggs, American Reunion Yearbook en Commentaar met regisseurs Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg, co-regisseurs en co-scenaristen. American Pie: Reunion op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Universal Pictures Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws