Win Safe op DVD en Blu-ray

frank | 22 oktober 2012
win



Jason Statham (Expendables, Transporter, Crank) speelt in de spannende actiethriller Safe de voormalig politieagent Luke Wright. Wanneer een jong Chinees meisje hulp nodig heeft, komt hij tot de redding. Zij wordt gezocht door de maffia, omdat ze in bezit blijkt te zijn van een code die toegang verschaft tot een belangrijke kluis. Wat volgt is een bloedstollende achtervolging, waarbij Wright alle risico’s neemt om de criminelen tegen te houden en het meisje te redden.
 
Het jonge meisje Mei (Catherine Chan) beschikt over een bijzondere gave; ze heeft een onvoorstelbaar goed geheugen. Wanneer er een levensbelangrijke code opgeslagen wordt in haar geheugen, gaan de Russische en Chinese maffia achter haar aan. Die hebben maar één doel: de speciale code van het meisje om een kluis te kunnen openen. Wanneer ze weet te ontsnappen aan de keiharde criminelen, komt ze in aanraking met Luke Wright, een ex-politieagent die vanaf dan alles op alles zet om Mei te beschermen.
 
Te winnen bij Partyscene deze spannende actiethriller op dvd en Blu-ray. Safe op dvd en Blu-ray wordt ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws