Win vrijkaarten voor The Paperboy

frank | 5 november 2012
win



Op donderdag 8 november 2012 gaat The Paperboy in première in de Nederlandse bioscopen. Deze broeierige thriller is geregisseerd door Lee Daniels (Precious) met in de hoofdrollen Nicole Kidman (Moulin Rouge!, Eyes Wide Shut), Zac Efron (High School Musical, Hairspray) en Matthew McConaughey (A Time to Kill, The Lincoln Lawyer).
 
De journalist Ward Jansen (McConaughey) wil de moord op een agent in zijn geboortestad onderzoeken. Hij denkt dat crimineel Hillary van Wetter (John Cusack) ten onrechte ter dood veroordeeld is voor deze gruwelijke daad. Hij wil de waarheid naar boven halen en wordt daarbij geholpen door zijn naïeve broertje Jack (Efron) en Charlotte Bless (Kidman). Charlotte is een ordinaire op seks belustte vrouw met een vreemde interesse in ter dood veroordeelde criminelen. Ze is verloofd met van Wetter, maar kan haar handen ook niet afhouden van het lekkere lijf van de jonge Jack, die zwaar onder de indruk is van de femme fatale. Wat volgt is een bizarre zoektocht naar de keiharde waarheid, vol met heftige emoties en pikante scenes.
 
Te winnen bij Partyscene vrijkaartensets bestaande uit twee vrijkaarten voor deze spannende film. Deze vrijkaartensets worden ter beschikking gesteld door Entertainment One Benelux 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws