Win New Kids Nitro Racer the Game op PC

frank | 31 december 2012
win



New Kids Nitro Racer the Game 
voor je gewone computer, kut! Race in de groene Manta door de straten van Maaskantje! Unlock alle keigave racemissies. Van het slopen van de Chinese bezorger voor de dagelijkse portie bami en kroepoek tot het kapot schieten van lilleke kutzombies. Wanne hardcore game jonguh! Nu de New Kids er mee stoppen is het jouw beurt om hun rol over te nemen met New Kids Nitro Racer kut! Bam!
 
Jij bent de baas en niemand kan je wat maken want in deze geweldige game, gebaseerd op de tweede New Kids bioscoopfilm, mag echt alles! Met dit spel cross je in 17 keimooie missies door de straten van het Brabantse Maaskantje, exact in beeld gebracht zoals je dat kent uit de New Kids films. In de game krijg je alles wat je kunt verwachten van de New Kids. De stemmen uit de game zijn speciaal door de New Kids ingesproken. En natuurlijk zit het liedje ‘Hoeren Neuken Nooit Meer Werken' met Corrie Konings ook in de game.
 
Alles slopen wat je tegenkomt, van telefooncellen tot tuinhekjes, lantarenpalen, verkeersborden, alles kan en mag stuk en via de Officiële Website kan je ook extra content downloaden. Ge kunt de game winnen bij Partyscene en de groeten uit Brabant krijgen, kut! Houdoe!!!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws