WIN JBL Everest Elite 750NC + 4 tickets Sunnery James Ryan Marciano ADE

Sanne van de Wijngaard | 10 oktober 2017
win

Win nu bij Partyscene de JBL Everest Elite 750NC + 4 tickets voor Sunnery James & Ryan Marciano tijdens ADE!

MEEDOEN KAN HIER!



Jouw leven, jouw muziek, jouw comfort - de nieuwe JBL Everest Elite 750NC is echt rondom jou gevormd. Geniet van draadloze vrijheid met tot wel 20 uur luisterplezier met slechts een keer opladen, dat is nog eens een slim ontwerp. In ANC-modus (actieve ruisondrukking) bepaal je tot wel 15 uur wat je daadwerkelijk wilt horen.

De snelle oplaadtijd van slechts 3 uur, een echo-onderdrukkende microfoon voor handsfree bellen, het Legendary JBL Pro Audio Sound-geluid, het compacte, harde etui en het gemakkelijk op te vouwen ontwerp maken van deze hoofdtelefoon een reisgenoot bij uitstek. Deze strakke en elegante hoofdtelefoon, die nauwkeurig is samengesteld uit hoogwaardige materialen en ontworpen is voor een goede pasvorm en langdurige comfort, wordt geleverd in metallic afwerkingen en kleuren.

De My JBL Headphones-app beschikt over draadloze updates waardoor deze hoofdtelefoon toekomstbestendig is. TruNote™ automatische geluidskalibratie verpersoonlijkt de audioprestaties gebaseerd op de pasvorm van de oordop waardoor de meest authentieke versie van de muziek wordt geleverd.

Om deze hoofdtelefoon persoonlijker te maken, kunnen ontwikkelaars slimme ervaringen ontsluiten met de Everest Elite 750NC door JBL EVEREST ELITE SDK te downloaden, die op dit moment beschikbaar is via www.developer.harman.com. Dare to Listen!

MEEDOEN KAN HIER

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws