Topnamen en wereldprimeur op AMF Amsterdam

Bart Remmers | 19 juni 2017
ADE

David Guetta, Marsmello en grote verrassing AMF Amsterdam

De line-up van AMF Amsterdam, het grootste evenement van het Amsterdam Dance Event (ADE), is bekend. Je kan 21 oktober los op grote acts als David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike en Marshmello. 

Ook Don Diablo, Lucas & Steve, Vini Vici en Yellow Claw betreden het podium van de Amsterdam ArenA. Daarnaast heeft het festival een wereldprimeur te pakken met twee superster DJ’s; zij doen eenmalig een unieke act samen.

‘We Own The Night’ 

AMF Amsterdam keert dit jaar weer terug in de nacht. Ter gelegenheid hiervan heeft de organisatie vandaag groots de campagne ‘We Own The Night’ gelanceerd. Daarnaast viert AMF dit jaar het 5-jarig bestaan. Hiervoor is onder meer een spectaculaire act aan de line-up toegevoegd: twee superstar DJ’s verzorgen samen een unieke set. De organisatie houdt nog even geheim wie betrokken is bij deze bijzondere samenwerking, maar kan vast onthullen dat het nog nooit eerder vertoond is. 
 
AMF is het grootste dancefestival van het jaarlijkse ADE. De grootste show vindt plaats op zaterdag 21 oktober 2017 in de Amsterdam ArenA. Daarnaast support AMF diverse andere events van 18 tot en met 21 oktober. Binnenkort maakt de organisatie de locaties en line-ups van deze evenementen bekend. 

Volledige line-up

David Guetta
Dimitri Vegas & Like Mike
Don Diablo
Lucas & Steve
Marshmello
Vini Vici
Yellow Claw
Special act: 2 Superstar DJs become 1

 
Supported by: CMC$ 

Locatie:
Amsterdam ArenA (ArenA Boulevard 1)

Openingstijden:
Zaterdag 21 oktober 2017: 21:00-06:00 uur
 

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws