Lucas & Steve hebben eigen show op Amsterdam Dance Event

Bart Remmers | 14 juli 2017
ADE

‘Skyline Sessions by Lucas & Steve’ op 20 oktober in Q-Factory Amsterdam

Lucas & Steve hosten op vrijdag 20 oktober, tijdens Amsterdam Dance Event (ADE), hun eigen Skyline Sessions Event. 

Na het succes van voorgaande edities pakt het dj-duo dit jaar nog grootser uit en is Q-Factory Amsterdam – het grootste muziekcentrum van Europa - dé locatie waar het duo hun eigen programma neerzet met vele gast dj’s. Eén ding zeker, bij deze ADE-sessie geldt: the sky is the limit. De kaartverkoop voor het event is gestart. 
 
Van opkomend DJ-duo naar niet meer uit de hitlijsten weg te denken. Lucas & Steve gaan als een speer. Zo staat hun track ‘Up Till Dawn (On The Move)’ op nummer 2 in de top 40 en is het duo te zien op alle grote festivals, onder andere op de mainstage van Tomorrowland.  

Ook Zonderling, Pep & Rash, Dastic en Lvndscape te gast

‘Skyline Sessions’ is vernoemd naar de gelijknamige podcast van Lucas & Steve. Door het grote aantal nationale en internationale luisteraars van deze podcast, heeft het duo hier een event aangekoppeld. Wat begon als een klein event - tijdens 3FM Serious Request in 2015 - is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. 

Vorig jaar gaven ze hun eerste Skyline Sessions event tijdens ADE en verkochten ze meteen uit. Nu is het tijd voor een tweede editie en pakken ze nog grootser uit. Onder anderen staan – naast het dj-duo zelf - ook de dj’s Zonderling, Pep & Rash, Dastic, Lvndscape en Throttle op het programma. In aanloop naar het event worden er nog meer namen aan de line-up toegevoegd. 
 
Skyline Sessions by Lucas & Steve (ADE 2017 Edition)

Locatie: Q-Factory, Amsterdam
Datum: 20 oktober 2017 
Tijden: 23.00uur – 06.00uur 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws