Jebroer gaat helemaal 'Paranoia' tijdens ADE

Freek Minderman | 21 juli 2017
ADE

Rapper Jebroer is de laatste tijd vaak in het nieuws te bewonderen. De Leidense rapper heeft namelijk met zijn tracks 'Kind van de Duivel', 'Engeltje' en 'Vaderland' de gehele kerkgemeenschap op zijn hals gehaald. Dit resulteerde in afgezegde boekingen door boze kerkgangers, maar heeft hem ook landelijk nieuws gemaakt. Hierdoor kwam Jebroer op het idee om een conceptavond tijdens ADE te organiseren in de Q-Factory in Amsterdam.

Keiharde tunes en onvergetelijke visuals

Eerder organiseerde Jebroer al zijn succesvolle shows 'Jebroer Invites', waarbij onder andere Eva Simons, Yellow Claw, Mr Polska en Ronnie Flex geboekt stonden. "Tijdens Paranoia wil ik alles samenbrengen waar ik als artiest voor sta: muziek, fans, beleving en gewoon keihard feesten!" vertelt de Roq 'n Rolla labeleigenaar trots. Tijdens de avond, welke hij samen met AT Bookings organiseert, kunnen fans lekker gaan op Freestyle en Hardstyle tunes in zowel de grote, als de kleine zaal van de Q-Factory. De line-up zal later bekend worden gemaakt. 

Het event zal plaatsvinden op 18 oktober 2017 vanaf 22:00 uur in de Q-Factory, Amsterdam. Tickets zijn verkrijgbaar via EventBrite en kosten € 12,50 in Early Bird, € 15,00 Regulier, € 17,50 voor late kopers en € 20,00 aan de kassa. 

Meer informatie is te vinden op HelemaalParanoia.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws