Nog vaker de bossen in tijdens ADE

Bart Remmers | 20 september 2017
ADE

Drie nieuwe ADE-clubnachten Into the Woods

Into the Woods voegt drie exclusieve clubnachten toe aan het ADE programma. Eerder werden er al twee festivaldagen overdag aangekondigd op de NDSM-werf, de ‘Into the Woods ADE Weekender’. 

Onder de noemer ‘ITW ADE Night Shifts’ worden er drie nachten geprogrammeerd in de ITW loods op de NDSM-werf. Into the Woods zet voor het eerst voet in Amsterdam tijdens ADE. 

De verkoop voor alle nachten start op maandag 18 september om 14:00. Er zal per nacht plek zijn voor 500 muziekliefhebbers, dit betekent dat het intieme clubavonden worden. 

Steeds weer andere richting

Elke nacht heeft een andere muzikale richting. Op donderdag is de kick-off met een all nighter van het dub en reggae soundsystem King Shiloh. De vrijdag staat in het teken van groovende house met onder andere Mike Huckaby, Moomin (live) en San Proper. Op zaterdag staat techno centraal met onder meer Enrico Sangiuliano Cosmin TRG en Jeroen Search. 
  
De ‘ITW ADE Night Shifts’ staat los van de ‘Into the Woods ADE Weekender’. Voor beide programmaonderdelen kunnen ADE-bezoekers kaarten kopen. Voor de ‘Into the Woods ADE Weekender’ zijn alleen nog vrijdag tickets te koop. De verkoop voor ‘ITW ADE Night Shifts’ start maandag 18 september om 14:00.
  
ITW ADE NIGHT SHIFTS
Donderdag 19 + Vrijdag 20 + Zaterdag 21 oktober | 23:30 - 07:00
ITW Loods, NDSM | Amsterdam
Tickets: a € 15 te koop vanaf maandag 18 september 14:00
www.intothewoodsade.nl 
  
DONDERDAG 19 OKTOBER 
King Shiloh Sound System | all night long
  
VRIJDAG 20 OKTOBER 
Mike Huckaby
San Proper
Moomin (live)
Halve Soul
  
ZATERDAG 21 OKTOBER

Enrico Sangiuliano
Cosmin TRG 
Jeroen Search
Stefan Vincent

Foto: Niels de Vries

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws