Dave Clarke presenteert nu al line-up van ADE nacht in Melkweg

Partyscene Redactie | 2 juli 2018
ADE

Detroit-techno, UK techno en meer op 19 oktober

Al klaar voor ADE editie 2018? Mooi! Want technolegende Dave Clarke presenteert op 19 oktober voor de 14de keer zijn beruchte ADE nacht in Melkweg. 

Clarke gaat voor een gevarieerde line-up met vuurwerk van headliners Sam Paganini en Rebekah, een liveperformance van Octave One, de diepte in met Marcel Fengler, Mark Broom, B.Traits, Anetha afgetopt door de Nederlandse technoveteraan Estroe en Mr. Jones. De kaartverkoop start op 30 mei om 10:00 via Ticketmaster en melkweg.nl

De grote headliner voor de 14e editie van Dave Clarke Presents is Sam Paganini. Hij is vanuit de Italiaanse underground met de track 'Rave' opgeklommen tot Drumcode held en komt zijn onweerstaanbare grooves eindelijk weer in Melkweg door de speakers jagen. Daarnaast is er de terugkeer van de beruchte technokoningin Rebekah, wereldwijd geliefd om haar rauwe en industriële techno. 

Klassieke Detroit-sound

Voor de liefhebbers van de klassieke Detroit-sound is er ook goed nieuws: Octave One is van de partij met hun ongekend energieke hardware liveset. Wie ook terugkeert is Marcel Fengler, de Berghainer is alom geroemd om zijn haast kaleidoscopische techno, laverend tussen de ambient en hardhitting variant. 

Dan is er nog de Britse technoveteraan Mark Broom, hij heeft onlangs een reeks high profile releases gehad en werkte samen met Gary Beck en James Ruskin. B.Traits en Anetha maken dit jaar hun debuut op deze ADE nacht. Dave ziet B.Traits met haar show op BBC Radio 1 op dit moment als een van de belangrijkste ambassadeurs van UK techno en was diep onder de indruk na de Boiler Room set van Anetha waardoor ze niet op de line-up mochten ontbreken. 

Dave’s studiomaatje

Natuurlijk geen Dave Clarke Presents zonder een afvaardiging uit Nederland. Die heeft Clarke gevonden in Estroe (die zich sinds vorig jaar ook labelbaas van Rosedale Records mag noemen) en Dave’s studiomaatje Mr. Jones.

DAVE CLARKE PRESENTS

Line up: Dave Clarke, Sam Paganini, Rebekah, Octave One (live), Marcel Fengler, Mark Broom, B.Traits, Anetha, Estroe, Mr. Jones
Vrijdag 19 oktober 
Melkweg Amsterdam (Max & OZ)
Zaal open: 22:00
Verkoop start op woensdag 30 mei
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws