Dit is het Awakenings-programma tijdens ADE 2018!

Partyscene Redactie | 25 juni 2018
ADE

Maar liefst zeven edities van het techno-event

Awakenings heeft het programma voor het Amsterdam Dance Event 2018 bekendgemaakt. Net als voorgaande jaren is ook dit jaar de Gashouder in Amsterdam het domein van de techno-organisatie die maar liefst 7 edities presenteert. 

Dit jaar vinden twee van de zeven edities overdag plaats en is een nieuw partnerconcept toegevoegd; ‘Maceo Plex presents Mosaic’.
 
Woensdagavond (17/10) trapt Awakenings af met ‘Awakenings ADE Opening Night’. Onder andere DJ Rush en Charlotte de Witte maken hier hun opwachting. Vrijdagavond (19/10) is het aan Maceo Plex om zijn Mosaic voor het eerst te presenteren in de Gashouder. Naast hemzelf nemen ook Job Jobse, Awakenings-debutant Floating Points en Helena Hauff plaats achter de decks. 

Laurent Garnier en Joris Voorn

Op zaterdagmiddag (20/10) is het tijd voor de eerste dageditie. Tussen 12:00 en 22:00 is de Gashouder van Joris Voorn die voor ‘Joris Voorn & Friends’ niet de minsten heeft uitgenodigd: onder andere Gashouder-debutanten Boris Brejcha en Stephan Bodzin zijn op Joris’ uitnodiging ingegaan. Enkele uren later, op zaterdagavond, is het aan Joseph Capriati om het stokje over te nemen. Voor ‘Joseph Capriati invites’ komt niemand minder dan Laurent Garnier een extra lange set draaien en is ook Henrik Schwarz van de partij. 

Awakenings by Day

Voor diegene die zondag (21/10) ADE wil afsluiten gedurende de dag biedt ‘Awakenings by Day’ uitkomst. Tussen 12:00 en 22:00 uur kunnen liefhebbers genieten van debutante Peggy Gou, Kölsch, Luciano, Sven Väthen Âme & Rødhåd. Na deze tweede dageditie is het tijd voor de aller laatste show: ‘Klockwork present Photon’. Photon, het concept van Ben Klock keert terug op zondagnacht. De combinatie tussen geluid, licht en architectuur zorgt voor een multi-zintuigelijke ervaring. Naast Ben zorgen DVS1, Dax J en Neerlands trots Colin Benders voor een waardige afsluiter van Amsterdam Dance Event 2018.

Locatie

Gashouder, Klönneplein 1, 1014 DD Amsterdam - Tickets zijn hier beschikbaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws