Koning der afters Solomun draaide bijna 22 uur non-stop tijdens ADE

Ruben den Boer | 16 december 2018
ADE

Hij wordt ook wel de koning der afters genoemd, en dat is niet voor niets. Solomun draait geregeld tot ver nadat de zon is opgekomen nog door. Ook op ADE dreunde de techno-reus rustig door. De laatste dag draaide hij zelfs bijna 22 uur non-stop.

De ADE-agenda van Solomun 

3voor12 bracht het schema van Solomun's laatste ADE-dag in kaart, en dat schema dwingt respect af. De Dj begon z'n nacht op Loveland waar hij van 00:00 tot 6:00 een allnighter draaide. Daarnaa kreeg hij een uurtje om te ontbijten en zich voor te bereiden op zijn volgende set: van 7:00 tot 10:00 b2b met Dixon op Afterlife. 

LEES OOK: Moderne tragedie: dj Solomun's Boiler Room set

De meeste mensen zouden het na 10 uur voor gezien houden en hun bed opzoeken, Solomun niet. Hij doet zijn naam als Afterkoning eer aan en trekt door naar The Loft, boven in de A'dam Tower. Hier draait hij nog een monsterset van 11:00 tot 22:00. On-ge-loof-lijk. echt fris stond hij er niet meer bij, maar om eerlijk te zijn stond niemand er fris bij in The Loft.

Afterkoning Solomun

De Duitse techno-gigant Solomun staat al jaren bekend als de ultime afterkoning. Zoek op Youtube maar eens naar 'Solomun after' en je bent een hele dag zoet. Van besloten feestjes op Ibiza tot festivalafters, als je maar lang genoeg op je benen blijft staan kom je Solomun een keer tegen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws