ADE 2019 brandt los: deze festivals mag je niet missen

Zsarisse Knol | 16 oktober 2019
ADE

ADE 2019

Amsterdam Dance Event brandt los. 020 staat vijf dagen lang helemaal in het teken staan van elektronische muziek. Dat houdt in dat de grootste artiesten, de grootste feesten en de belangrijkste spelers tot en met 20 oktober (zondag) binnen handbereik liggen.

Voor wie reeds bekend is met ADE: oud nieuws. Toch zien we binnen dit enorme evenement jaarlijks nieuwe, frisse organisaties en welbekende festivals met een innovatief tintje – genoeg nieuws om zelfs de meest doorgewinterde technoveteraan te verrassen.

ADE is gigantisch, aan feestkeuzes kom je tot en met zondag niet te kort. Zo zijn er allemaal verschillende festivalorganisaties die hun eigen feestje aan het opbouwen zijn. Wij hebben een selectie gemaakt van festivals waar je nog altijd kan aanschuiven: pick a party, navigeer naar Ticketswap en misschien zien we je wel in A’dam.

Op locatie? Check onze ADE 2019 categorie. Wie weet sta je een uur later op de vetste after die je ooit zal beleven. 

Into The Woods

Into The Woods is te vinden tijdens ADE 2019! Namen zoals John Talabot, KI/KI, David Vunk en Amy Root zijn van de partij en maken er zeker een feestje vanGeen vier, maar twee te gekke avonden om los te gaan. Vrijdagavond belooft wat, maar wordt slechts als voorproefje van het die hard-feest op de zaterdagavond gezien. Daarna nog niet uitgefeest? Goed nieuws – ook dit jaar is er een officiële after.  

Straf_Werk

Geen ADE zonder Straf_Werk. Gedurende de week is er genoeg spannends te beleven, maar de vrijdagavond – de avond van Straf_Werk – wordt door vele kenners als tofste gezien. 18 oktober luister je naar de hipste sets van Nicky Elisabeth, Patrice Bäumel, Henrik Schwarz en Kölsch. Hij zal de hele avond afsluiten met een vier uur lang durende set. Wil jij er ook bij zijn? Dat kan, want ook via de officiële kaartverkoop zijn er nog tickets beschikbaar.

Thuishaven

Voor technolovers biedt Thuishaven een plek waar de naam sterk naar doet vermoeden: een thuis. Waag je een kansje, betreed je Thuishaven, dan dompel je onder in een wereld vol met lichten, circustenten en fantastische artiesten. In tegenstelling tot de andere festivals is Thuishaven van woensdag tot zondagavond honderd procent aan. Met artiesten als Omar Souleyman, Palmbomen II, Benny Rodrigues (ROD), 2ManyDj’s is een droomweek gegarandeerd.

Awakenings

Awakenings is geen vreemde voor ADE. Ook dit jaar zijn ze weer 100 procent aanwezig met een te gek feest. Van woensdag- tot zaterdagavond knalt het dak eraf in de Gashouder en Warehouse Elementenstraat met in totaal 124 uur aan techno. Maceo Plex, Amelie Lens, Adam Byers, Carl Cox en Charlotte de Witte zullen ervoor zorgen dat jij meerdere grimmige, maar te gekke avonden beleeft. Wil jij er ook nog bij zijn? Wees dan snel, want de meeste avonden zijn uitverkocht en ook op Ticketswap gaat het hard.

DGTL

DGTL, oh DGTL. Het vlaggenschip van genre tech house wordt dit jaar gepresenteerd worden door Jon Hopkins, KI/KI, Orbital,  Richie Hawtin, Jeff Mills en Floating Points. Modeselekter gespot op Lowlands, maar nog altijd niet genoeg gehad? Dan hebben we goed nieuws. Het Duitse duo is DGTL te vinden. Haal je kaarten snel -- we zien je in de Scheepsbouwloods op de NDSM werf voor vijf te gekke evenementen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws