Partyreport: Amsterdam Music Festival 2019

Setney Blans | 25 oktober 2019
ADE

Op locatie. Bron beeld: ALDA Events.

Amsterdam Music Festival 2019

Ruim 400.000 bezoekers uit een recordaantal van 146 landen bezochten afgelopen week het ADE. Het festival duurde van woensdag tot en met zondag en telde meer dan duizend evenementen op ruim tweehonderd locaties.Om deze waanzinnige editie van ADE goed af te kunnen sluiten, bezochten wij het Amsterdam Music Festival 2019. 

Bron beeld: ALDA Events.

Op zaterdag 19 oktober vierde AMF 2019 tijdens ADE de achtste editie met dit jaar opnieuw een spettende show.  Een uitverkochte (40.000 man) Johan Cruijff Arena werd wederom omgetoverd tot een mega club waar bezoekers van over de hele wereld samen één kunnen worden en de hele nacht kunnen feesten. Dit is precies wat de organisaties willen bereiken met dit evenement ‘Together: We Own The Night’.

RAI

Het concept AMF begon in 2013 in de RAI in Amsterdam. Daarna groeide het concept door naar de Johan Cruijff Arena. Het festival wordt elk jaar groots gepresenteerd. Het podium draagt daar ook zeker aan bij. Een heel strak design, verwerkt door de hele Arena. Mike Williams en Jonas Blue begonnen met het publiek op te warmen. Topmuziek waarbij de voetjes meteen van de vloer gaan. Het publiek is warm en klaar voor de openings show, die het publiek verder opzwepen met lasershow, vuurwerk en lichtshow. 

Niet lang na de sets van David Guetta en Tiësto volgt de langverwachte set van Dimitri Vegas & Like Mike. Daarna: Armin van Buuren, Timmy Trumpet, Alleso, Don Diablo, urenlang worden de dikste sets gepresenteerd. De hele Johan Cruijff Arena trilt op zijn grondvesten. Na een avond vol keiharde beats wordt de nacht afgesloten met Coone. Hij draait een knallende set en het publiek perst zijn laatste energie eruit. Na uren lang feest is de sfeer nog steeds zoals aan het begin van de avond. 

Bron beeld: ALDA Events.

De klok slaat 06.00 uur en het Amsterdam Dance Event komt voor ons ten einde. Duizenden mensen kwamen vanuit de hele wereld naar Amsterdam om te genieten van de elektronische dance muziek die hen gelukkig maakt. Dit maakt een evenement als AMF zo bijzonder.

We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws