Terugkijken: Afrojack bij College Tour

Peter Güldenpfennig | 20 januari 2019
algemeen

 

 

De formule van College Tour is simpel: een groep studenten mag alles vragen aan een prominente gast. Denk aan Joop van den Ende, Andre Kuipers en Louis van Gaal. Maar ook grootheden uit de dance-scene komen aan bod. Vorig jaar was Armin van Buuren nog te gast in het programma, en twee weken terug was daar een andere grote jongen: Afrojack. Vorige week werd de aflevering uitgezonden en wij blikken terug.

 

 

In de Rotterdamse Maassilo kregen studenten de kans om de populaire dj het hemd van het lijf te vragen. Want hoe zat het nu ook al weer met zijn vermeende relatie met Paris Hilton? En hoe komt hij eigenlijk aan de naam Afrojack? Met name dankzij presentator Twan Huys werd het interview hier en daar wat persoonlijker van aard: samen met de dj uit Spijkenisse ging hij dieper in op onderwerpen als onzekerheid, het belang van veel geld verdienen en het maken van een goede plaat. Echt spannend werd het toen Huys vroeg naar Afrojack's vaderschap. Hoe is dit eigenlijk te combineren met zijn status als superster?

Ook toont de uitzending interessante beelden, zoals Benny Rodrigues die vertelt over zijn ontmoeting met een 16-jarig Afrojack-je in de Rotterdamse club Now & Wow en Afrojack die zijn moeder en oma meeneemt in een prive-jet, zeg maar Afro-jet. Terugkijken dus, en dat doe je hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws