Baco & Bitches

redactie | 8 maart 2014
algemeen

Line up

Main Area: Bass-D, Biggi, Darkraver, Jean, Lady Bee, Lucien Foort, Matsoe Matsoe, Miss Roos, Mitchell Masters, Outsiders, Tony Star, Live: 2 Brothers on the 4th Floor, Live: De Kraaien. MC: Boogshe.  Area 2: Barend & Wijand, Carita la Nina, Kid de Luca, Ziggy, Kraantje Pappie.

Het gonst in de Nederlandse Dance-scene, wat zijn die Darkraver en Outsiders aan het doen? Wat gebeurd er allemaal in die Van Dyck bar? Waarom is er elk weekend wel weer een bizar verhaal rond beide heren te vertellen?

Beste mensen we kunnen het hele verhaal kort samenvatten: Baco&Bitches!! Dit is wat er aan de hand is! De heren zijn los! Onder het toeziend oog van Anyday Events wordt er de afgelopen tijd vaak ook oogje dicht geknepen! Er is eigenlijk weinig te melden over Baco&Bitches dat door de beugel kan!

Na twee uitverkochte edities in de Van Dyck Bar worden er geen halve maatregelen getroffen en is het 8 maart tijd voor de Maassilo. Inmiddels weet heel Nederland al dat de oude graansilo één van de dikste locaties van Nederland is!

Op muziekaal vlak kun je 8 maart van alles verwachten tijdens dit knotsgekke event! Of het nu House is of Eclectic, Jumpstyle of 90’s, Trap of Disco, tijdens Baco&Bitches komt echt alles voorbij! Vaak wordt er gesproken over outside the box, tijdens Baco&Bitches wordt het ook echt gedaan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws