BricAble Invites: Blue Edition

Peter Güldenpfennig | 22 maart 2014
algemeen

Ken je De Viersprong in ’s-Gravenzande? Zo niet, dan wordt het de hoogste tijd. In 2014 komen hier namelijk een aantal heel opvallende dancefeesten. Onder de naam BricAble Invites krijg je de vetste EDM-sounds van het moment op je bordje, samen met kleurrijke shows, entertainment en bijbehorend thema.

BricAble Invites: Blue Edition

Bekend van het feest Voyage Du Dance, komt BricAble nu met een nieuw concept: BricAble Invites. Wederom in de Viersprong, ditmaal voor slechts 350 bezoekers, zal alles weer draaien om beleving.

Zo komt onder andere Artento Divini langs. Hij stond onder meer op Trance Energy, Defqon.1, Dance Valley en Sunrise Festival. Lovende woorden kreeg hij al van Armin van Buuren, die met liefde zijn hit 'Drop Off' draaide. Ondertussen bracht hij ook talloze producties uit op labels als Armada, Ultra, High Contrast en Doorn Records.

Fausto staat ook op BricAble Invites. Hij is bekend van zijn mainstage optredens op Trance Energy en Defqon.1. Ook heeft hij gedraaid op Tomorrowland, Creamfields en Global Gathering.

Renvo, DiVasco, en Gus Tinto zijn drie aanstormende talenten die ook draaien op BricAble Invites. Alledrie brengen ze hun eigen stijl en karakter mee. Wat betreft diversiteit is er dus niets te klagen.

Vj Yzco zorgt voor vette visuals, hij is een visual designer met een aardige reputatie in de clubscene en stond al op festivals als Dance Valley, Tomorrowland en Ground Zero.

De mc deze avond is Boogshe, een van de beste mc's in Nederland. Zij zorgt dat de sfeer er goed in blijft.

Dresscode

Op deze avond geldt een dresscode. Het is de bedoeling dat je in het blauw komt. Degene met de mooiste of origineelste outfit maakt kans op een prijzenpakket.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws