Evolution

Peter Güldenpfennig | 7 juni 2014
algemeen

Na het succes van vorig jaar augustus kon een vervolg op Evolution niet uitblijven. Deze editie vindt wederom plaats op de inmiddels bekende toplocatie Elements Beach in 's-Gravenzande. Elements Beach is een locatie met de sfeer die je doet denken of je op Ibiza bent.

Het event begint al om 14.00 uur en gaat door tot 03.00 uur. Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar in de voorverkoop en aan de deur. Voorkom teleurstelling en koop je ticket op tijd! De ticketprijs bedraagt slechts € 18,00.

Er worden in de komende periode nog diverse acties ingezet. Maar ook hier geldt dat er slechts een beperkt aantal tickets verkrijgbaar is. Wees er dus snel bij!

Je kunt Elements Beach gedurende de dag zo vaak als je wilt verlaten. Bijvoorbeeld om een duik te nemen in de Noordzee, beetje te relaxen op je handdoek op het strand of voor een wandeling. Neem je zwemkleding dus zeker mee! Elements Beach verlaten om je thuis, op de camping of in je hotel op te frissen is vanaf nu ook mogelijk.

Geen zin om de gezelligheid te verlaten? Geen probleem. Elements Beach beschikt over een beperkte keuken dus ook aan de inwendige mens is gedacht.

In Nederland weet je het maar nooit, maar mochten de weergoden het niet met ons zijn kan de locatie worden afgedekt door middel van een tent. Dat betekent dat het feest te allen tijde kan plaatsvinden!

Line up

Secret Cinema
Sandrien
Mirella Kroes
SQL
TWR72
Israel Toledo
Tek-No-Bee
Cicatrix

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws