ADE 2014: Freestyle Maniacs - ADE Showcase

Jelle de Melker | 17 oktober 2014
algemeen

Line-up Freestyle Maniacs

Freestyle Maniacs, Pat B, Rob Gee, Dutch Movement, Royal S, Rude Noize, SpeakerFreakz

Nederland gaat inmiddels los op Freestyle en dit zal tijdens de ADE 2014 niet anders zijn. Voor de eerste keer tijdens de ADE zal er ook aandacht besteed worden aan de stroming die niet in één hokje past vooral binnen de hardere stijlen. Free2party & EDMdjbookings.com presenteren u de ADE Freestyle Maniacs showcase vanaf het Rembrandtplein vanuit de Escape studio en de Escape Lounge.

Freestyle Maniacs
De Freestyle Maniacs zijn sinds twee jaar niet meer weg te denken binnen de freestyle scene. Speciaal voor de ADE zijn de heren aan de slag gegaan en gaan ze flink uitpakken met hun HDM freestyle sound. Tijdens deze avond hebben zij voor hun ADE showcase een aantal speciale Freestyle acts uitgenodigd. Onder andere Pat B, Dutch Movement en host van de avond Rob Gee uit de USA zijn een aantal van de namen die ook achter de decks plaats nemen.

Free2party & EDM dj bookings.com
De officiële lancering van EDMdjbookings.com gaat ook plaats vinden tijdens ADE. Vanuit de Escape lounge presenteert EDMdjbookings.com haar artiesten op HDM (Hard Dance Music) Freestyle gebied. Naast deze lancering is er een meet en greet voor artiesten, producers, organisaties en bezoekers die freestyle op de menukaart hebben staan en het vooral over de freestyle scene willen hebben.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws