Herfstkriebels

Jelle de Melker | 11 oktober 2014
algemeen

Line-up Herfstkriebels

La Fuente, Gregor Salto, Shermanology, Sidney Samson, Vato Gonzalez, MC Tjen, Andy Foreman, MC Roga, GirlsLoveDJs, Flava, The Flexican, MC Sef, Dom Lomp & Famous, FeestDJRuud

Het zal niet lang meer duren voor de bladeren bruin worden, de korte broeken de kast in verdwijnen en we met weemoed zullen zeggen dat de zomer nu toch echt voorbij is. Maar in plaats van een sip gezicht te trekken, maak je je alweer op voor een nieuwe, spetterende editie van een van de vetste indoor feesten van het jaar: Herfstkriebels in Central studios op zaterdag 11 oktober!

Bij een feest van dit allure hoort natuurlijk een superdikke line-up. Het is dan ook met gepaste trots dat ze bekend kunnen maken welke helden er ditmaal achter de draaitafels staan. In Studio 1 tref je onder andere Sidney Samson, Shermanology en Vato Gonzalez & MC Tjen. In Studio 2, dit jaar gehost door onze goede vrienden van Supah! Dupah! kun je maximaal los met The Flexican, MC Sef, FeestDJRuud en GirlsLoveDJs. Check hieronder de volledige line-up!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws