Don't Let Daddy Know

Jelle de Melker | 25 oktober 2014
algemeen

Line-up Don't Let Daddy Know

Sem Vox, Sander van Doorn, Blasterjaxx, Showtek, Laidback Luke, DVBBS,Ummet Ozcan, MC Zawdi

Het populaire dance event 'Don't Let Daddy Know' maken op 25 oktober hun Belgische debuut in het Sportpaleis in Antwerpen. Grote namen als Showtek, Sander van Doorn en DVBBS zijn aanwezig, net als het zeer getalenteerde DJ duo Blasterjaxx, Ummet Ozcan en Sem Vox.

Het Nederlandse duo Showtek staat bekend om hun energieke beats and non stop energie op het podium. Dit viel ook David Guetta op die samen met de Broers het nummer 'Bad' heeft gereleaset. Na de monster hit 'Tsunami' bestormt DVBBS op dit moment de hitlijsten met de zomerhit 'Gold Skies'. Het nummer is een samenwerking tussen DVBBS, Martin Garrix en legende Sander van Doorn, die tijdens Don't Let Daddy Know ook achter de draaitafels kruipt. DJ/Producer duo Blasterjaxx zijn alles behalve hetzelfde, maar hun passie voor muziek brengt ze samen. In september 2013 bereikte Blasterjaxx een mijlpaal, toen hun track 'Fifteen', een samenwerking met de nummer 1 DJ van de wereld Hardwell, werd gereleaset. Ummet Ozcan legt de lat hoog als het aankomt op innovatie en een unieke sound. Hij biedt de wereld iets nieuws en dat valt op bij grote namen uit de industrie, die net als vele andere fan zijn. Nadat hij op Ibiza de mensen aan het dansen wist te krijgen bewees Sem Vox iedereen nog een keer dat hij weet hoe je moet feesten tijdens een uitverkochte editie van Don't Let Daddy Know in de Amsterdamse Ziggo Dome. Ook in Antwerpen zal Sem Vox laten zien wat los gaan is.

Twee jaar geleden debuteerde Don't Let Daddy Know op Ibiza. Na Miami, Ibiza en een stage op Mysteryland bracht Don't Let Daddy Know het concept in maart van dit jaar naar Amsterdam waar ze een uitverkocht Ziggo Dome helemaal uit hun dak lieten gaan. Na de Ziggo Dome waren organisatoren E&A Events & ID&T opzoek naar een nieuwe locatie binnen de Benelux om de Don't Let Daddy Know wereldtour voort te zetten. Het beruchte feest zal in oktober plaatsvinden in het gigantische Sportpaleis te Antwerpen. Shows van onder andere Swedish House Mafia, Hardwell en Dimitri Vegas & Like Mike vonden hier al eerder plaats. Het Sportpaleis sluit uitstekend aan bij de filosofie van Don't Let Daddy Know: a major rollercoaster ride through a high leveled clubbing experience!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws