Winter Park

Jelle de Melker | 1 november 2014
algemeen

Line-up Winter Park

Billy the Kit, Daani, FeestDJRuud, La Fuente, LNY TNZ, Paul Elstak, The Partysquad, De Hofnar, Nakadia, Secret Cinema, STVN & Bace, Willem At Work, Egbert, Gerrit, Jordy en Tiago Marques

Zaterdag 1 november 2014 is Aquabest bij Eindhoven het bevroren toneel van een volledig nieuw en ijskoud muziek festival; Winter Park! Feestelijke muziek, winterse aankleding, maar vooral een warme sfeer maken van Winter Park een fris en vernieuwend festival om te bevriezen in je agenda! Met een eigen main stage en hostings van Kletskoek, Café Costa en Poederbaas is aan diversiteit, alles behalve gebrek tijdens dit geheel nieuwe en ijskoude festival.

Feest
Na de gezellige zomerdagen is er "gelukkig" weer een saaie winter in aantocht, voldoende reden voor een nieuw feestje! Om deze koude winterdagen te overleven schotelt Winter Park een ijskoud concept met een lekker warme sfeer voor. Een jaren-80 skipak, been- en oorwarmers of een ijsmuts, trek het aan, zet het op, niets is te gek binnen ons eigen Winter Park. Winter Park staat voor feest in de breedste zin van het woord, gezelligheid en sfeer zijn de basis-ingrediënten en muziek is het sleutelwoord!

Muziek
Met knallende en feestelijke muziek wordt de temperatuur tijdens Winter Park flink opgevoerd en zal menig winterjasje rondvliegen. Winter Park kent vier area's met ieder een eigen karakter. Ga mee in de kolkende eclectische lawine op de main stage of stap samen met je vrienden in de Kletskoek-stoeltjeslift naar de top van de berg! Het populaire Kletskoek serveert steeds meer verse deep & techhouse van eigen deeg met inmiddels een eigen feest en sinds 2014 hostings op Lakedance. Volledig in de lalalala-modus? Dan is de intieme feesttent van Café Costa helemaal de place-to-party! Wie wel eens een bezoek brengt aan dit gezelligste café van Stratumseind te Eindhoven, weet dat het nergens zon feest is, als bij Café Costa! Tot slot is ook Poederbaas, bekend van de felgekleurde ski-mutsen, aanwezig op Winter Park! Kortom, voor ieder wat wils op Winter Park • ijskoud muziek festival!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws