Armin Only - Intense

Jelle de Melker | 22 november 2014
algemeen

Line-up Armin Only - Intense

Armin van Buuren

Armin Only Intense kende een ongelofelijk succesvol jaar, met twee volledig Armin Only Intense kende een ongelooflijk succesvol jaar, met twee volledig uitverkochte kick-off shows in de Ziggo Dome (Amsterdam) in november 2013. De tour die daarop volgde leidde Armin naar de 5 continenten van de wereld en naar honderdduizenden fans in Noord Amerika, Azië, Australië, Zuid Afrika en Europa. De Armin Only Intense crew zal haar muzikale reis deze herfst vervolgen naar Valencia, Buenos Aires, Moskou, Quito, Sao Paulo, Ostrava en dus ook naar Antwerpen.

Het laatste showweekend dat plaatsvindt in december 2014 in de Ziggo Dome in Amsterdam - waar het dus allemaal begonnen is - ging het voorbije weekend in verkoop. Beide shows waren op een uur tijd uitverkocht! Dat voorspelt ook een stormloop op de Antwerpse tickets.

Concept en Visie
De wereldtournee, welke volledig geïnspireerd is op Armins meest recente solo album ʻIntenseʼ, is tot op heden de grootste en meest indrukwekkende Armin Only tournee. Armin van Buuren, die inmiddels 5 keer nummer 1 dj van de wereld is geweest, kan niet wachten om deze show ook naar Antwerpen te brengen op 22 november.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws