Secret Cinema & Egbert: a 6 hour live Gem Session ·

Jelle de Melker | 16 januari 2015
algemeen

Line-up Secret Cinema & Egbert

Secret Cinema en Egbert

Het is alweer 2,5 jaar geleden dat de twee techno-iconen gezamenlijk hun kunsten in de uitverkochte Melkweg kwamen vertonen. Het recept mag duidelijk zijn: na een grondige voorbereiding, wordt de halve studio verhuisd naar de Melkweg voor een unieke, zes uur durende trip!

Celebrating 25 years of Secret Cinema!
En dit keer is er extra reden voor feest! 2015 is een zeer bijzonder jaar voor Gem oprichter en voorman Jeroen Verheij aka Secret Cinema. Hij viertdat hij alweer 25 jaar in het vak zit! In 1990 rolden de allereerste platen zijn computer uit. Het was het begin van een mooie carrière die ervoor zorgde dat hij wordt gezien als één van de grootste techno-pioniers die ons land heeft voortgebracht!

Natuurlijk viert Secret Cinema deze mijlpaal 't liefst samen met zijn protegé en goede vriend Egbert en hoe beter dan zes uur lang de Melkweg te voorzien van geweldige muziek. Deze Gem Session is slechts het begin van de viering van dit bijzondere jubileum! Bij deze wordt vast aangekondigd dat het 25-jarig bestaan van Secret Cinema later in het jaar nog eens extra wordt gevierd met een zéér bijzondere release op Secret Cinema's eigen label Gem Records. Veel meer kunnen ze nog niet verklappen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws