I Am Hardwell - United we Are (All Ages)

Jelle de Melker | 23 januari 2015
algemeen

Line-up I Am Hardwell - United we Are

Hardwell

I AM Hardwell – United We Are is volledig geïnspireerd op Hardwell’s gelijknamige artiestenalbum. Door de titel I AM Hardwell te behouden borduurt de wereldberoemde DJ voort op de huidige I AM Hardwell wereldtournee waarmee hij eerder dit jaar tientallen uitverkochte shows in landen als India, Australië, Brazilië en Zuid Afrika beleefde. Sinds show één is het I AM Hardwell-concept altijd blijven evolueren en de insteek van de nieuwe tournee is in dat specifieke opzicht identiek.

Hardwell - United We AreDe kick-off van zijn nieuwste wereldtournee zal op vrijdag 23 januari 2015 plaatsvinden in de Ziggo Dome en Hardwell zal ook komend kalenderjaar de gehele wereld over vliegen om zijn nieuwste state of the art show met tienduizenden fans te delen. ALDA Events, die verantwoordelijk is voor het concept van deze tour benadrukt dat I AM Hardwell – United We Are één van de absolute must-see shows op het gebied van EDM gaat worden.

Hardwell licht toe: ‘Het afgelopen jaar is een ongelofelijk avontuur geweest waarbij ik naar zo veel mooie bestemmingen ben gereisd, tientallen onvergetelijke shows heb mogen geven en de meest bijzondere momenten met mijn fans heb beleefd. Het idee dat we vanaf januari weer de gehele wereld af zullen reizen met een nog grotere show is echt te gek! United We Are staat voor mijn persoonlijke connectie met fans die ik voel als ik voor hen draai en dit gevoel kan ik zowel via mijn album als de nieuwe tour keer op keer gaan opzoeken en herbeleven maar nog belangrijker: met hen delen. Die ultieme connectie en verbintenis via muziek is in essentie uiteindelijk waar ik het allemaal voor doe!’

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws