Sneeuwbal Winterfestival

Jelle de Melker | 31 januari 2015
algemeen

Line-up Sneeuwbal Winterfestival

De Ruige Piste: Cari lekebusch, Dispar Vulgo, Marco Bailey, ROD, Sandrien, Speedy J
de Behaaglijke Hut: De Sluwe Vos, Ferreck Dawn, Olivier Weiter, Prunk, Ramon Tapia, Cleavage, MC Complicated
't Opgetogen Woud: Beauriche, Gregor Salto, Jay Hardway, La Fuente, Lucas & Steve, MOTi, MC Iceman
De Dolle Iglo & Shirmbar De Scheve Schaats: Feest DJ jeroen, Mucho

Op 31 januari dansen we opnieuw in onze mafste winteroutfits door het hartje van ons land: Sneeuwbal Winterfestival verschijnt deze zaterdag voor de derde winter op rij met heel veel muziek, feestjes en winterse gekte.

Samen met het festival duiken we op in het Utrechtse park Transwijk, inclusief verwarmde areas met de lekkerste wintergrooves! Terwijl we met techno door ‘De Ruige Piste’ razen, verwarmen we ons bij de deep- en techhouse melodieën in Sneeuwbal’s ‘Behaaglijke Hut’ en barsten we los op housebeats in ’t Opgetogen Woud’.

Buiten de grote tenten is Sneeuwbal gevuld met gekkigheid die zelfs de koudste festivalbezoekers onder ons uit hun winterslaap haalt. Zo kunnen we onze dansjes stoutmoedig showen in de beruchte ‘Dolle Iglo’ en zingen we ongegeneerd mee met feestklassiekers in Schirmbar ‘de Scheve Schaats’. En als we tussendoor even moeten bijkomen van de vele andere activiteiten, doen we dat natuurlijk rond de kampvuren met de stevige maaltijden en onvergetelijke, winterse gezelligheid!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws