Kygo op het Nobel Peace Prize concert

Mark Hofman | 18 november 2015
algemeen


De Nobelprijs is een 'big happening' en een grote onderscheiding voor degene die hem wint. Het hele evenement eromheen is daardoor ook erg bijzonder en dat er een artiest uit de scene komt performen is pittig speciaal. Kygo zal tijdens het Nobel Peace Prize concert een gig weggeven om de winnaars en hun prestaties te eren.

Sinds 1994 vind het concert plaats op de elfde dag van december, dit gebeurt om alle prijswinnaars te eren voor hun geweldige werk. Kygo zal tijdens dit evenemnt ook een serenade performen voor het Tunesische Nationale Dialoog Kwartet voor het krijgen van een democratie in hun thuisland, dit zal de dj doen met een akoestische versie van 'Firestone'.

Olav Njølstad, organisator van het evenemnt, uitte in de media zijn mening over de komst van Kygo op dit grote evenement:

'Kygo is a Norwegian world sensation that we are looking forward to seeing at Telenor Arena in December. Considering the hit catalogue he already has produced, I’m happy that the Nobel Peace Prize Concerts new format allows each artist time for additional songs. Kygo is an inspiring artist. We know he is going to give the audience a magical experience'

Kygo zelf is ook enthousiast over dit optreden:

'I am proud to perform at the Nobel Peace Prize Concert. And even more so when I see the other artists confirmed for the concert.' – Kygo

Het hele evenement is op 11 december te volgen via een livestream op YouTube.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws