Bieber blijft maar scoren

Mark Hofman | 19 november 2015
algemeen


Justin Bieber scoort de laatste tijd hit na hit en we moeten eerlijk bekennen dat we zijn nieuwe muziek wel kunnen waarderen. Sinds zijn samenwerking met Jack Ü gaan zijn tracks steeds meer de kant van dance op en dat scoort: Bieber staat op nummer één in de Billboard Artist Top 100 Chart.
De 'Artist Top 100' van Billboard is gebaseerd op de activiteiten van de artiesten in verschillende Billboard charts, denk daarbij aan de Billboard Hot 100 en Top Album Sales. Naast de score in verschillende charts worden ook het aantal verkochte tracks, albums en streams bijgehouden, gecombineerd met de tijd dat je op de radio bent en het aantal volgers op social media. Justin Bieber gaat lekker de laatste tijd en daarom staat hij ook op nummer één.

De jonge artiest staat al meer dan 71 weken in de artiestenlijst en tikt, na twintig procent stijging in totale populariteit, de top aan. Tracks als 'Where Are Ü Now', 'What Do You Mean' en 'Sorry' toppen zoveel charts, dat de positie niet meer te vermijden was.
We zijn benieuwd wat zijn volgende track ons gaat brengen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws