Armin van Buuren zet studio op in ziekenhuis

Mark Hofman | 20 november 2015
algemeen


Een muziekstudio in een ziekenhuis is niet iets wat je dagelijks tegenkomt, maar het nieuwe Prinses Maxima Centrum heeft het. Afgelopen donderdag (19 november) werd deze studio feestelijk geopend en niemand minder dan Armin van Buuren verbond zijn naam aan de studio.

De studio krijgt de naam Muziekids studio en is opgezet voor patiënten tot achttien jaar die daar, met elkaar, muziek kunnen maken en beluisteren. Armin van Buuren staat volledig achter het concept, zo laat hij op de website van het ziekenhuis weten:

'Ik weet zelf wat muziek voor je kan betekenen als je pijn hebt of verdriet, daarom is het zo belangrijk voor kinderen, zeker in een ziekenhuis, om in aanraking te kunnen komen met iets positiefs als muziek. Of het nu gaat over muziek maken, muziek draaien, lekker dj'en, het helpt bij het verwerken van pijn en verdriet. Daarom steun ik natúúrlijk Muziekids!'

De dj zal regelmatig te vinden zijn in het ziekenhuis om, samen met de jonge patiënten, muziek te maken en les te geven in dj'en.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws