Martin Garrix worstelde met druk

Mark Hofman | 21 november 2015
algemeen


Dat Martin Garrix in twee jaar tijd van 'one hit wonder' zich naar derde beste dj van de wereld wist te hijsen is een bijzonder verhaal op zich. Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn, want de dj heeft laten weten dat hij na 'Animals' best wel wat moeite had met de druk die op zijn schouders lag.

We kunnen ons voorstellen dat je op zestienjarige leeftijd best moeite kan hebben met de druk wanneer een je wereldhit scoort. Toen 'Animals' zo goed scoorde werd de druk enorm opgevoerd voor de toen zestienjarige dj; hij vertelt aan faceculture het maken van een follow-up gigantisch moeilijk was.
 

“I felt a lot of pressure to follow up the success…and that was a problem. I was caring too much.”

 

Zijn fans hebben er misschien weinig van gemerkt, maar de dj kampte wel met wat problemen door deze druk. Hij tourt heel de wereld over, zit veel in de studio en blijft maar een glimlach op zijn gezicht houden. Hoe doe je dat wanneer de druk zo verschikkelijk hoog ligt? Martijn heeft daar een simpel antwoord voor:

“It’s not work, I love what I do…I would feel bad if I would call it work.”

Gelukkig gaat Martin Garrix er beter mee om en is de druk wat minder, wil je weten hoe? Check dan het volledige interview hieronder.

Martin Garrix is niet de enige die last heeft gehad van wat problemen, ook deze dj had er last van. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws