Goud voor Hardwell

Lucas Boon | 4 december 2015
algemeen

Dat Armin van Buuren en Hardwell regelmatig met elkaar optrekken, is al een tijdje bekend (lees bijvoorbeeld dit artikel waar de twee heuse 'action figures' uitgereikt kregen). Van concurrentie is weinig sprake, het lijkt alsof de dj's elkaar de wereld gunnen. Natuurlijk staat Armin daarom ook op Hardwell's United We Are (voor 'Off The Hook'). 

En ditzelfde album is bekroond met een gouden award! In RTL Boulevard reikte Armin gisteravond de award uit aan Hardwell, die meteen even een interview afnam. Hardwell liet weten: 'Dit is de ultieme bekroning op mijn werk. Echt waanzinnig om een gouden award  te ontvangen voor mijn eerste artiestenalbum. Ik wil al mijn fans bedanken voor de support... United We Are!’ 

Vandaag (4 december) gaat tevens het album United We Are Remixed in release, waar onder meer samenwerkingen met Bingo Players, Dirtcaps en - jawel-  Armin van Buuren op staan. Ga hier naar toe voor meer informatie.

United We Are kwam begin dit jaar uit en stond in ruim twintig landen op nummer één. Lees ook onze review van het album.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws