SFX schakelt hulp in

Mark Hofman | 8 december 2015
algemeen

Ondanks de investering van 90 miljoen dollar van eerder dit jaar, blijft SFX in slecht weer verkeren. Vorige week kwamen de geruchten naar buiten dat John de Mol ID&T wellicht zou kopen, waar SFX eigenaar van is, en nu lijkt de organisatie zelf ook hulp in te schakelen. Hulp van niemand minder dan James Barton, mede-eigenaar van Cream.

SFX

SFX entertainment proberen James Barton naar binnen te loodsen om de organisatie uit haar benauwde positie te halen. Barton is niet alleen mede-eigenaar van Cream, maar is momenteel ook de president van Electronic Music binnen Live Nation. In 2014 stond de ondernemer nog in de Rolling Stone top 50 meest belangrijke personen in edm, dit nadat hij zich in 2012 aansloot bij Live Nation toen hij Cream Holdings verkocht aan het bedrijf. Volgens New York Post zijn Barton en SFX dicht bij een akkoord.

SFX heeft in de afgelopen maanden haar aandelen keihard zien dalen, dit gebeurde nadat eigenaar Robert Sillerman het tot twee keer toe niet voor elkaar kreeg om de organisatie weer in eigen handen te krijgen.

Waar het heen gaat met SFX weten we niet, maar we als het zo door blijft gaan zal het niet al te lang duren voordat SFX valt. 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws