Hoe zit het nou met Swedish House Mafia?

Mark Hofman | 9 december 2015
algemeen

De ene week horen we dat Swedish House Mafia terugkomt en de andere week wordt dit weer ontkend; wij snappen het ook niet meer. We waren allemaal van mening dat, na de uitspraak van Steve Angello, de groep niet meer terug zou komen. Todat gisteren (8 december 2015) opeens de omslagfoto op de Facebook-pagina van SHM gewijzigd werd naar een nieuw logo.

Eerder dit jaar, in augustus, liet de groep opeens weer van zich horen. Nadat er niets meer van de Swedish House Mafia vernomen was, werd er opeens een mix uit 2007 op de Soundcloud van de groep geupload. Op dat moment was er nog geen sprake van een reünie, maar het gaf wel het eerste beetje hoop voor de fans.

Een paar weken geleden werd het hele verhaal groot gemaakt nadat Axwell in een radioshow vertelde dat hij een reünie niet uitsluit.

"...time will tell, pretty much... Who knows what happens in the future, we might get a sudden urge to Swedish House Mafia it up again, you never know."

Vervolgens liet Steve Angello vorige week weten dat de situatie op het moment voor elk persoon anders is en dat er van een comeback geen sprake is. Op dat moment werd het dus weer een nee.

“If someone came in 5 or 10 years and said, ‘Hey we have this charity event,’ we would obviously consider it. […] It’s just different now, we’ve grown apart.”

Nadat Angello die uitspraak gedaan had was de hoop als enigszins vervlogen, maar nu is er weer een ontwikkeling waardoor die hoop weer een beetje terug komt. Op de Facebook-pagina van Swedish House Mafia is de omslagfoto gewijzigd naar een nieuw logo: het logo van hun laatste tour met daarin de tekst 'Swedish House Mafia'. Fans reageren masaal op de wijziging en zijn door het dolle heen want dit doen ze niet zomaar, en daar zijn wij het alleen maar mee eens.

Laten we maar gewoon afwachten wat de groep gaat doen, we hopen op een comeback en of deze er komt zal de tijd ons leren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws