Clublife Magazine 4.2015 ligt nu in de winkels!

Lucas Boon | 23 december 2015
algemeen

Met trots presenteren wij de laatste Clublife Magazine van 2015. Het einde van het jaar is in zicht, en dat betekent dat we kunnen terugblikken, maar we kijken ook vooruit! Samen met onder meer Hardwell, DVBBS en Dannic behandelen we de vraag: hoe kijk je terug op 2015 en: wat gaat 2016 brengen? Ook kijken we terug op een van de hoogtepunten van afgelopen jaar: het Amsterdam Dance Event (in beeld).

Interviews

Natuurlijk hebben we diverse topdj's aan de tand gevoeld. Allereerst: op de cover van Clublife Magazine 4.2015 staat Don Diablo. Het is niet overdreven wanneer we zeggen dat hij een zeer succesvol jaar achter de rug heeft, zo was hij met een #30 positie bijvoorbeeld de hoogste stijger in de DJ Top 100. Daarnaast gingen we in gesprek met The Darkraver (Rewind), Lucas & Steve (Talent) en The Hard Way (In de studio met) en The Partysquad. 

Achtergrond

Natuurlijk doken we ook de diepte in. Hoe ziet de hardstyle scene anno 2016 eruit? Bij welke DJ Scholen moet je aankloppen als beginnend producer? En: wat voor jaar heeft SFX nu eigenlijk achter de rug? Op al deze vragen geven we uitvoerig antwoord.

En nog veel meer

Tot slot natuurlijk the usuals: alles wat je moet weten over fashion, gear en gadgets & lifestyle. En oja, uiteraard ook de beste party reports én een uitgebreide party agenda inclusief aandacht voor de feestjes rond kerst en oud en nieuw. 

Kortom, halen die nieuwe Clublife Magazine! 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws