Maak de officiële EK track met David Guetta

Mark Hofman | 15 december 2015
algemeen

We zijn er als Nederland zijnde niet bij, maar de voorbereidingen voor het EK in Frankrijk zijn al in volle gang. Net zoals elk groot toernooi is er een officiële track die tijdens het hele EK te horen is en met Frankrijk als host kan het ook bijna niet anders dan dat David Guetta de track maakt. En dat doet hij samen met jou!

David Guetta samen met jou

Voor de productie van de officiële song vraagt David Guetta hulp aan fans, zo heeft hij één miljoen mensen nodig die deelnemen aan de track en dat is best wel gaaf. Voor je beeldvorming: het nummer zal te horen zijn op verschillende evenementen tijdens het EK waaronder de openingceremonie die plaatsvindt onder de Eiffeltoren. David Guetta heeft zelf in de media gezegd dat hij enthousiast is over het project:

'I’m so excited to be working with UEFA on this project in my home country. UEFA EURO 2016 is all about the fans and I want to put them at the heart of everything, especially the music. So I’m trying something very special and asking fans around the world to celebrate this festival of football by being part of the Official Song.'
 

Je kunt jezelf aanmelden op deze website en deelnemen aan de track; elke deelnemer die uiteindelijk in de track komt krijgt een persoonlijk artwork en maakt kans op tickets voor de openingswedstrijd. Daarnaast maak je kans op een meet & greet met David Guetta, kaartjes voor zijn concert in Parijs en een reis + accommodatie! Hoe vet is dat?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws