David Guetta pakt 2 keer platinum

Mark Hofman | 16 december 2015
algemeen

Het ene moment horen we niets over David Guetta, het andere moment kondigt hij een nieuw project aan, wordt hij uitgeroepen tot beste dance/electronic artist en maakt hij de officiële track voor UEFA EURO 2016. We gaan gewoon lekker door want Guetta's grote hit van 2015 'Hey Mama' heeft twee keer platinum gekregen.

David Platina

Ondanks dat David Guetta al jaren in het vak zit, is hij nog geen stap achteruit gegaan. Zijn laatste album Listen scoorde een gouden plaat in drie landen en dubbel platinum in twee landen. Zijn grootste productie van dit jaar maakte hij samen met Afrojack, Nicki Minaj en Bebe Rexah: 'Hey Mama' was de op één na populairste track van het album. David Guetta ontvangt voor de track dubbel platinum en heeft op het moment al meer dan 251 streams, vijftig meer dan het benodigde aantal voor een dubbel platinum.

In de afgelopen zes jaar heeft David Guetta 16 multi-platinum platen binnengehaald en dat is een flinke prestatie, niet voor niets dus dat UEFA ervoor gekozen heeft om de Fransman de officiële track van het aankomende EK te laten maken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws