Dj Snake in Forbes '30 under 30' lijst

Mark Hofman | 7 januari 2016
algemeen

De Forbes '30 under 30' lijst: een lijst waar de dertig meest invloedrijke personen, onder de dertig jaar, uit verschillende vakgebieden staan genoteerd. Voor de lijst wordt er gekeken naar meerdere onderwerpen en één daarvan is muziek. Waar Selena Gomez, Jason Derulo en The Weekend staan genoteerd, vult ook de naam van dj Snake de lijst aan.

Dj Snake

'Turn Down For What?', 'Lean On' en 'Get Low' het zijn drie tracks uit de discography van de Franse dj die waarschijnlijk wel een belletje doen rinkelen. Sinds 2009 is de Fransman druk bezig aan zijn carrieré als artiest, maar in 2013 ging het balletje pas echt rollen. Hij scoorde een wereldwijde hit met 'Turn Down For What' en daarmee zette hij zichzelf volledig op de kaart. In het afgelopen jaar werkte de dj en producer samen met Major Lazer en kwam er nog een wereldwijde hit voor de 29 jaar oude William Grigahcine: 'Lean On' werd zelfs de meest gestreamde track op Spotify aller tijden en daarmee is zijn plekje in de '30 under 30' lijst meer dan verdiend.

Forbes interview

De mensen van Forbes hadden een interview met dj Snake waarin hij verteld over de inspiratie en invloeden, die voornamelijk van Jay-Z en Daft Punk afkomstig waren, op zijn muziek

Bekijk het interview met dj Snake op de website van Forbes.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws